Kunst

Naast een dikke line up hebben we nog meer voor jullie in petto, zo hebben we de volgende kunstenaars in onze Art hoek opgenomen. Beiden natuurlijk met een kunstwerk wat past bij Zeezicht Festival!

We introduceren:
1. Beeldend kunstenaar Bastiaan de Kramer, geboren en getogen in Breskens.

Zijn werk was eerder te zien tijdens de expositie ‘Zeeuwse Lichting 2015’ in het CBK Middelburg en in Almere tijdens ‘Selected By…Graduation Show’. Zeezicht Festival heeft Bastiaan uitgenodigd een werk te maken wat betrekking heeft op zijn roots en de omgeving.

Zijn werk zal bestaan uit een video realisatie waarin hij aandacht geeft aan de mysterie van de Westerschelde. Het water waar we met zijn allen af en toe onze grote teen in steken tijdens een dagje strand, heeft meer dan slechts de oppervlakte die wij kennen. Tevens heeft Bastiaan op de zeebodem een nieuwe vriend gemaakt welke zich laat zien tijdens zijn showcase..

Met een directe link naar misschien wel het belangrijkste kenmerk van de Zeeuwse natuur: De Westerschelde. Zie www.bastiaandekramer.com voor meer info.

  1. Jong en opkomend kunstenaar/ schilder Raphael Vanderhaegen(RVdesign).

Met een krachtige eigen stijl en een zeer creatieve blik is Raphael druk bezig het kunstenaarspad te bewandelen in Zeeuws-Vlaanderen. Zijn specialisatie is het toepassen van special paint in gevarieerde stijlen, vormen en maten. Zo zal hij op Zeezicht een project starten waarin hij een kunstwerk zal maken met oude floppy discs als achtergrond. In zijn werk zal hij een schippers thema aanhouden. Recycling op zijn best dus!

Met een directe link naar de ecologische gedachte en de locatie van de haven, laat hij ons op eigen wijze bewust worden van het mooie van de natuur en het hergebruiken van zaken welke door vernieuwde techniek wordt achtergelaten.

Zie https://www.facebook.com/RVdecodesign voor meer info.

zeezicht-kunst-web

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
Wij zijn zeer blij deze twee kunstenaars op Zeezicht een plek te kunnen geven. Een mooie combi tussen het meer diepzinnige werk van Bastiaan de Kramer ten opzichte van het wat rauwere en catchy handwerk van Raphael Verhaegen!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈